Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Prijzen 
Alle prijzen die worden getoond zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.  De prijzen in onze webshop zijn dezelfde als in onze winkel. Vanaf €75 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Aanbod 
DAAN verkoopt dameskleding en accessoires. 

IDEAL 
Met IDEAL kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw online aankoop betalen. Tijdens het betalen kunt u uw bank selecteren en IDEAL verwijst u door naar uw eigen bank. Er wordt altijd meerdere keren gevraagd om uw bestelling te bevestigen met uw eigen bankgegevens. 

Verzending 
Uw bestelling wordt z.s.m. verstuurd na ontvangst van uw betaling.Bestellingen voor 15.00u geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst in het weekend worden pas op maandag erna verzonden. Internationale bestellingen vallen daarbuiten. Wanneer er verandering plaatsvindt met betrekking tot uw bestelling ontvangt u een e-mail. Al onze producten worden zorgvuldig en leuk verpakt. Mocht u een cadeautje willen bestellen en dit leuk ingepakt willen hebben, kunt u dit vermelden bij de opmerkingen. Zowel brievenbuspakketjes, als pakketpost worden verscheept via DHL. Bij een pakketpost ontvangt u een track and trace via de e-mail. 
 
Ontvangst 
U ontvangt uw product(en) zo snel mogelijk. U ontvangt uw bestelling in een verzenddoos, envelop of een bubbeltjesenvelop. 

Beschadiging 
Mocht er toch iets mis zijn met uw bestelde product(en), dan horen wij dit graag zsm van u. Zowel de consument, als een medewerker van DAAN beoordeelt de klacht. Wij (DAAN) proberen dan met de consument een passende oplossing te zoeken. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens verzending, dan is dat onze verantwoordelijkheid. 

Garantie 
DAAN garandeert dat de geleverde producten overeenkomen met de producten op de website.  Na (langdurig) gebruik geldt de garantie niet meer. Als de consument het product zelf heeft vernield of zelf eerder heeft bewerkt/gerepareerd geldt de garantie helaas ook niet. 

Retourneren 
Bent u toch niet blij met uw aankoop? Bij DAAN kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden uw bestelling retourneren. Mail koningshoek@daanmode.nl voor de vervolgstappen. De retourkosten zijn voor eigen rekening, terug brengen in onze winkel DAAN Koningshoek 91111 te Maassluis is gratis!
De artikelen worden ongebruikt en liefst in originele verpakking retour gestuurd. Het item mag niet gedragen of beschadigd zijn. U ontvangt binnen 7 dagen na ontvangst door ons uw geld terug op de rekening waarvan u het product heeft betaald. 
Let op: SALE Items met een korting vanaf 50% kunnen niet geretourneerd worden!

Overmacht 
DAAN is niet aansprakelijk als er sprake is van overmacht. Als er een situatie voorkomt waar DAAN onder kan lijden, wordt dit te allen tijde vermeld via de website, nieuwsbrief en Instagram. 

Privacy 
DAAN respecteert de privacy van de consument. Alle gegevens worden daarom ook zorgvuldig bewaakt. De privégegevens van de consument zullen onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden. (zie onze privacy policy)

Klachtenregeling 
Heeft u een klacht, laat dit ons dan zsm weten. Wij  proberen dan samen met u tot een oplossing te komen of laten u weten hoeveel tijd wij nodig hebben om de klacht te verhelpen.
Wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen.
 
Gegevens DAAN
Kvk-nummer: 60592435
Btw nummer: NL001570563B40
Retour adres: Koningshoek 91111, 3144BA Maassluis
Telefoonnummer: 010-5999000
DAAN is 6 dagen per week bereikbaar tijdens openingstijden van de winkel.